Потребител на популярната в САЩ социална мрежа Reddit решил да зададе любопитен

...
Потребител на популярната в САЩ социална мрежа Reddit решил да зададе любопитен
Коментари Харесай

Нещата, които мразехме като деца, но обожаваме като възрастни

Потребител на известната в САЩ социална мрежа Reddit решил да зададе любопитен въпрос:   " Какво е това, което като дете смятахте за наказване, а през днешния ден - за премия? ".  Някой от прочелите въпроса и решили да напишат отговор показал, че през днешния ден милее за заканата " Виж какво, в случай че не се държиш обичайно, се връщаме у дома и незабавно си лягаш в леглото! "

Спомняте ли си сходни " санкции ", които през днешния ден ви се костват страхотни? 

Ето какви още отговори получил въпросът. Те ни напомнят по какъв начин се е трансформирало отношението ни. Това са някои от нещата, които сме ненавиждали като деца, само че обожаваме като възрастни.

  • Следобедният сън . В детската градина той е най-неприятната част от деня, а през днешния ден множеството от нас могат единствено да мечтаят за няколко минути сладка сънливост откакто обядват.
  • Да седнеш спокойно . Защото, какво по-хубаво от това да си седиш и да не правиш нищо? На някои им се желае да могат да кажат:  " Съжалявам шефе, не мога работя по този план. Трябва да седнал съм в ъгъла 20 минути. "
  • Да ти купуват чорапи . Те са най-досадният подарък за децата, а за възрастните? Бихте ли отказали чифт топли чорапи?
  • Да ходиш на пазар за облекла . Макар че доста възрастни не престават да не обичат ходенето по магазините, изразът " шопинг терапия " приказва самичък за себе си. Просто магазинът за играчки към този момент не притегля.
  • Да те пратят в леглото . Децата си мислят че нямат потребност от сън. А възрастните? Нямате самообладание да стигнете до топлите и уютни завивки, където може да отхвърлите всички грижи, нали? 
  • Да ядеш зеленчуци . Като дребни мнозина мразехме " зелените неща ", а през днешния ден някои хора биха живели единствено на салати... в случай че не излизаше толкоз скъпо.
  • Люто.
  • Да вървиш на учебно заведение . Като дете да вървиш на учебно заведение по 5 часа дневно изглежда чисто изтезание. Сега, да си седиш и да учиш интересни неща по през целия ден, до момента в който някой различен те устоя, обича и се грижи за теб - това е раят на земята!
Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР